services Website

Virksomhedens website er et meget vigtigt, da det er kernen i den digitale kommunikation. Websitet kan have mange funktioner… 

Det er her man fremviser sin profil, informerer, engagere og sælger sine produkter eller tjenesteydelser. Formålet med et website er meget forskellig afhængig af, hvilken virksomhed man driver. Men det handler altid om at ramme sin målgruppe og adskille sig fra konkurrenterne. Sitet skal helst være enkelt, imødekommende, let at overskue og benytte sig af tydelig Call-To-Action. Et website er både et strategisk værktøj samtidig med at det skal understøtte virksomhedens brand.

Hvad er dine ønsker og behov?

Det hele starter med at finde ind til, hvad ønsket og behovet er for et website. Inden projektet startes op forventningsafstemmer vi: Hvad ønsker I at opnå med sitet, hvad skal det indeholde, hvem skal det henvende sig til og hvordan skal det understøtte jeres forretning og hvad er det endelig mål?

Er I allerede nu klar til en snak, så giv mig et kald, så holder vi et uforpligtende opstartsmøde.

Eksempel på website for Clinic Chrois clinicchrois.dk indeholdende et onlinebooking system

Har du svært ved at overskue at skulle igang med et nyt site? 

Så er du bestemt ikke den eneste! Markedet for produktion af websites er efterhånden ligeså svær at gennemskue som telefoni. Ikke mindst priserne. Derfor har jeg nøje udvalgt nogle web-leverandører, som jeg stoler på og som jeg arbejder tæt sammen med. De står for alt det tekniske bag udviklingen af sitet. De vil være en del af teamet og være med på alle møderne, når vi starter webprojektet op.

Nysgerrig efter mere?

Så slå på tråden og lad os drikke en kop kaffe, få en snak om dine ønsker og krav - og se om kemien passer. Hvis du har lyst til at se mere, tager jeg gerne nogle kunde-cases med.