services Emballage design

Har du tænkt på at emballage er langt mere end det at placere produktet i en bøtte eller en æske?

Det er nemlig også muligheden for at præsentere dit brand på bedste vis, så den fanger forbrugerens interesse. Og dermed medvirke til at dit produkt bliver valgt fremfor konkurrenternes. Ofte er det et split sekund, der afgør hvilket produkt vi vælger – både i den fysiske butik men ofte også online, da det er det første kunden ser. Derfor spiller emballagedesignet en kæmpe rolle i kampen om kundernes gunst. Det handler om at fange forbrugernes interesse og få dem til at vælge dit produkt fremfor konkurrenternes. Emballagen har flere funktioner. Udover funktionalitet skal det med sin stil være med til at højne produktet, være æstetisk, informativ og skille sig ud fra mængden. 

Design af emballage til fødevarer

På grund af landets skrappe krav indenfor fødevaresikkerhed foreligger der indenfor emballagedesign til fødevarer særlige krav til både udformning, materialebrug og information på selve emballagen.

Hos Rauschenberg Grafisk arbejder vi tæt sammen med producenten af emballagen for at sikre, at alle kravene til emballagedesignet bliver opfyldt, så vi undgår bøvl eller fordyrende ekstraomkostninger.

Emballage design af cookies emballage for Ejvinds Bageri

Design af Foam og Silk Clay emballager samt salgsdisplay for
Holstebro-virksomheden Creativ Company

Design af emballage til non-food produkter 

Modsat emballager til fødevarer så er der flere frihedsgrader indenfor emballagedesign til non-food produkter. Der er ikke så mange krav, der skal opfyldes, hvilket giver kreative muligheder for at udvikle et spændende og unikt emballagedesign. Indgår dit emballagedesign i et specieludviklet salgsdisplay giver det mere konkrol over, hvordan produktet præsenterer sig i butikken og mindre sandsynlighed for at det forsvinder i mængden blandt andre produkter på hylderne. 

Skal vi design din emballage? 

Hos Rauschenberg Grafisk har vi mange års erfaring i at udarbejde flotte, gennemtænkte og unikke emballager. Vi kan hjælpe dig – uanset om du bare ønsker et enkelt etiketdesign til dit produkt eller om du ønsker et helt emballagekoncept. Måske er du nystartet og ønsker at lancere et helt nyt produkt på markedet. Måske er du allerede godt i gang og mangler inspiration og ideer til, hvordan du udvikler dine allerede eksisterende emballager. 

Ligemeget hvad, er vi klar til at hjælpe og guide samt sørge for, at det vi udvikler hænger sammen med din øvrige identitet.

Vi starter altid forløbet ud med grundigt forarbejde, hvor vi taler det hele godt igennem og lægger en plan for, hvad vi ønsker at få ud af det og hvordan vi kommer derhen.

Har du lyst til en kop kaffe og en snak om din nye emballage?

Emballage med udskåret skumindsats til Fueli alarm

Nysgerrig efter mere?

Så slå på tråden og lad os drikke en kop kaffe, få en snak om dine ønsker og krav - og se om kemien passer. Hvis du har lyst til at se mere, tager jeg gerne nogle kunde-cases med.