services Messestand

Tager I som virksomheder afsted på messe, som en del af markedsføringen?

Så er I ikke alene! Her bygges der nemlig vigtige samarbejdsaftaler for fremtiden og man møder sin målgruppe. Messestanden udformning er vigtig for at lokke besøgende til.  Den skal fange målgruppens opmærksomhed, vække nysgerrighed og skille sig ud fra mængden. 

Skæddersyet messestand

Førstehåndsindtrykket er altafgørende for din messestand. Den skal være både flot, indbydende og unik. Vi designer messestande, der er skræddersyet til dig og din virksomhed og som er medvirkende til at flere besøgende besøger netop din stand. Designet er selvfølgelig udført, så det er i tråd med virksomhedens øvrige visuelle identitet og DNA.

Ekspempel på et simpelt, billigt og fleksibelt udstillingssystem bestående af pop-up-væg og rollups med design og kommunikation for Destination Limfjorden.

Få opmærksomhed og succes!  

Hos Rauschenberg Grafisk kan vi hjælpe dig med at få lavet de helt rigtige budskaber til messestanden samt skabe et design til hele messestanden, som gør målgruppen nysgerrig, skaber opmærksomhed og lokker folk ind på messestanden. 

For at få succes med messestanden skal formålet være klart defineret. Når det er på plads finder vi frem til, hvilke virkemidler vi skal tage i brug for at skabe en messestand, der virker efter hensigten.

Produktion af selve messestanden 

Rauschenberg Grafisk skaber alt det visuelle. Produktionen af elementerne til messestanden lader jeg Sodemann www.udstillingssystemer.dk om at producere. De har mange års erfaring i at producere alt i messestande og udstillingssystemer i alle mulige størrelser og er eksperter på det område. Ligefra rollups, podium, bannere, bagvægge, flag, skilte og meget mere.

Vi kan også hjælpe med tryksager til at dele ud til de besøgende på messen, så de kan huske din virksomhed. Ligefra visitkort til folderer og brochurer m.m.

Kontakt mig, så vi sammen kan få en snak om jeres ønsker, formål og behov til en fremtidig messestand.

Eksempel på rollups med enkle budskaber, der skaber opmærksomhed.

Nysgerrig efter mere?

Så slå på tråden og lad os drikke en kop kaffe, få en snak om dine ønsker og krav - og se om kemien passer. Hvis du har lyst til at se mere, tager jeg gerne nogle kunde-cases med.