services

Logo design

– til produkter, virksomheder og organisationer. Noget design med stopeffekt. Andet med eftertanke. Men altid bygget på en stærk idé og enkle linier.

Visuel identitet

– til produkter, virksomheder og organisationer. Farver, forme og fonte, der sætter ansigt på hvem I er, og hvad I står for. Kort og godt.

Emballage design

– til fødevarer, interiør og specialiteter. Fristende, smagfuld eller fræk. Med det rigtige design bliver emballagen meget mere end indpakning.

Tryksager

– til events, salg, branding og meget mere. Farvestrålende og fristende eller overraskende enkle. Har du et budskab? Lad os designe og trykke det.

Website design

– til præsentation af produkter og virksomheder. Vil du have succes online, så lad os kigge på data og skabe et design, der frister dine kunder. Enkelt og intuitivt.

Video og animation

– til sociale medier, intern promotion eller biograf. Lad os gøre dine historier levende. Med enkle animationer eller korte reklamefilm, der virker. Hver gang.

Messestand

– til inhouse produktion eller udstillinger ude i verden. Bannere, roll-ups og gulvklæbere eller komplet design af messestand, der frister de rigtige gæster. Du bestemmer.

Nysgerrig efter mere?

Så slå på tråden og lad os drikke en kop kaffe, få en snak om dine ønsker og krav - og se om kemien passer. Hvis du har lyst til at se mere, tager jeg gerne nogle kunde-cases med.