services Tryksager

Er analoge markedsføringsværktøjer såsom tryksager helt forsvundet i vores digitale tidsalder?

Svaret er nej! Der er i høj grad stadig brug for materiale, der kan påvirke forbrugerne. Her bliver man ikke forstyrret af utallige reklamebannere og pop-ups, men kan påvirke målgruppen helt uforstyrret, så de får ro til at tage en beslutning. Vi designer og producerer marketing materialer, der styrker brand, skaber vækst og synlighed og positionerer dit produkt. Vi hjælper hele vejen fra ide til færdig tryksag. Og så har vi mange års erfaring indenfor tryksager – alt ligefra visitkort til foldere, magasiner, flyers samt salgsmateriale og meget mere.

Synergi er nøgleordet

Tryksager står sjældent alene, men fungerer bedst i samspil med andre medier.

Der er nødt til at være sammenhæng i virksomhedens materiale på tværs af platforme. Materialet skal være gennemarbejdet, utrykket professionelt og der skal være en rød tråd, så vi kan genkende virksomheden, uanset om det er i en annonce eller på et outdoor skilt.

Vi lever af at skabe lækkert, gedigent og opsigtsvækkende design. 

Visuel kommunikation, som taler til dig og som ikke kun ser godt ud… men som fungerer ude i virkeligheden. Vi har gjort det i mere end 20 år, så vi har en vis erfaring med, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Kvadratisk brochure for Holstebro Turisme og Erhverv
Indholdsfortegnelse i magasin for WWF VerdensNaturfonden

Vi skal passe på miljøet sammen 

Vi skal passe godt på naturen. Derfor har vi fokus på miljø- og klimavenlige papirtyper og trykteknikker i vores samarbejder med f.eks. trykkerier. Du kan få dine tryksager certificeret med Svane- eller FSC-mærket eller, hvis der skulle være yderligere krav, kan vi helt sikkert også efterkomme dem. 

Analog og digitalt samspil virker! 

Tryksager har oplevet en genfødsel efter den digitale tidsalder fordi det lige pludselig bliver nyt igen og fordi man kan appellere til sanserne gennem sit valg af materialer osv. på en helt anden måde. Derudover virker samspillet og synergien imellem det analoge og digitale godt fordi det giver muligheden for at skabe intelligente koblinger mellem de klassiske tryksager og alle de digitale platforme.

Hvilken tryksag skal vi designe for dig? 

Lige meget hvad design-opgaven lyder på, så handler grafisk design altid om at forenkle, forstærke og formidle. Det gør vi ved at have fokus på at skære alt overflødigt væk og fokuserer på det essentielle, så man står tilbage med en enkel og letforståelig fortælling.

Et stærkt design skabes i samspillet mellem tekst og billeder. 

Rauschenberg Grafisk kan hjælpe med klassiske tryksager som: 

Annoncer
Foldere
Flyers
Brochurer
Magasiner
Visitkort
Brevpapir
Kuvert
Mailsignatur
Postkort
Salgmapper
Bøger
Årsrapporter
Skilte
Plakater
Outdoor reklame

Unikke visitkort til vinbutikken Movino udarbejdet i kork, som passer perfekt ind i vin-universet.

Nysgerrig efter mere?

Så slå på tråden og lad os drikke en kop kaffe, få en snak om dine ønsker og krav - og se om kemien passer. Hvis du har lyst til at se mere, tager jeg gerne nogle kunde-cases med.