services Video og Animation

Video er et rigtigt stærkt medie, til formidling af budskab­er. Både til at sælge et konkret produkt eller ydelse, skabe et image eller få et budskab igennem til målgruppen. 

Videoer er også det medie, der giver de fleste klik online og som konverterer bedst. Hvilken type video, der er mest effektiv afhænger helt af opgaven og budgettet. Men der findes videoer til stort set alle budgetter. Video er kort sagt effektivt!

Video kan reklamere, skabe synlighed eller genkendelse og formidle et budskab. Intet medie som video kan vække de samme følelser. Det er også årsagen til at video er blevet så vanvittigt populært som digital kommunikation. Video huskes langt bedre end noget man har læst.

Hvad skal videoen bruges til?

Begrebet video dækker over en bred vifte af varianter. Der findes branding- og reklamefilm, produkt eller salgsvideoer samt video-indhold til de sociale medier, men også animationer, der formidler svært forståeligt indhold på en let forståelig måde. Altsammen video, som udfylder hver sin rolle i forsøget på at sælge mere, skabe synlighed eller genkendelse, vække følelser eller komme ud med et konkret budskab.

Biografreklame

– til virksomheder, der vil have forbrugernes fulde opmærksomhed. Vil du lyse op i mørket, så lad os fortælle din historie på det store lærred.

SoMe film

– til virksomheder og organisationer, der vil  i nærkontakt med sine kunder. Vil du skabe loyalitet og involvering? Så tag os med på holdet.

Whiteboard animation

– til kampagner på de sociale medier. Har du et eller flere budskaber, så bringer vi det til live. Enkelt, billigt og utroligt effektivt.

Produktfilm

– til reklamekampagner, messer og undervisning.  Enkle og fristende, tankevækkende, sjove eller rørende. Du bestemmer.

Nysgerrig efter mere?

Så slå på tråden og lad os drikke en kop kaffe, få en snak om dine ønsker og krav - og se om kemien passer. Hvis du har lyst til at se mere, tager jeg gerne nogle kunde-cases med.